The comfort in your voice Is all I ever need to hear

 H e j s a n .

Har ni haft en bra dag eller ? Ja min dag har väl varit rätt okej ändå. Skolan gick fort.. om jag tänker efter kommer jag knappt ihåg vad vi gjorde i skolan. Ja just det, idrotten var jag med på vilket som är as tufft att jag var. Haha fick lite panik innan svenskan, Kenny drog mig i benen så jag liksom åkte på rumpan i korridoren.. så tänker Moberg öppna dörren och dra ner mig från trappen, så jag typ fick panik och sprang där ifrån haha . Just det, jag och Julia var och torkade borden i matsalen också .. asså det var fan hemskt. Och det blev inge bättre av ett vissa personer la MOS över typ hela bordet, fyfan va äckligt. Jag la handen i det också, ja men det är bra (y) Imorgon har jag bara en lektion, slöjd . Efter det ska jag och Julia stå i cafeterian ! Haha undra hur det kommer gå. Det får man ta och se helt enkelt !

När jag kom hem från skolan idag så blev det att städa lite och börja packa kläder. Shit vad svårt det är att packa ändå, jag vet inte vad jag ska ta med riktigt ... tror jag kommer ha med fem klänningar, nio linnen och tre-fyra shorts. Kanske lite mycket linnen ... men ah får se hur det blir haha!

Imorgon är det dans igen, och nu blir det street! Ska bli grymt kul. Är hur taggad som helst, har dock världens träningsvärk men det är gött det haha . Nej nu ska jag läsa lite bloggar sen lägga mig, är jätte trött.

Kram på er ! ♥
f a n  v a  j a g  s a k n a r  d i g .


Nalle puh ♥ hihi vadå söt ?
Bilden är tagen från Karlskoga, när jag och Tina var och såg Darin!

Fan va söta vi ska vara då !


Åh herregud !

Nu har jag precis duschat och sånt där, flätat håret så det ska bli lockigt. Gjorde det igår kväll också, men idag när jag tog ur flätorna så blev det fail så jag satte upp det i en toffs. Jag hatar och ha det, för jag passar verkligen inte i det, men ja ja man får ju variera lite då och då! :)

Jag har ju varit och dansat. Och det var sjukt jäkla svårt men ändå så himla roligt. Det var ju liksom en ny dansskola för mig, ny lärare och nytt folk i gruppen. Så jag var lite nervös faktiskt, visste ju inte om jag skulle vara as dålig jämfört med dom. Men alltså, jag var ju inte dåligare än dom det var bara det att jag inte är van det tempot. Fast okej, jag kan ju inte säga att jag var en utav dom bästa, vilket jag känt förr att jag varit men men jag måste ju utvecklas jag också. Va fan jag har dansat på ett sånt dåligt ställe förr, så det blev helt nytt för mig. Så jag pratade med min danslärare efteråt och sa att jag nog ska gå i en grupp på lägre nivå, men det tyckte hon verkligen inte! Så det kändes jäkligt skönt att höra faktiskt. När jag tänker efter så vet jag att jag kan så jävla mycket mer, men det var första gången och herregud så svårt det var. Men, jag ska aldrig ge upp. Finns inget roligare än att dansa ! Hon sa ju "Jätte bra" till mig flera gånger , så då kan jag ju inte varit så dålig! ;)
Men nästa gång ska jag verkligen ta i mera alltså ! Dans på onsdag igen, men då blir det Street. Vilket jag har svårare för fast ändå inte, men jag har med jazz i mig så det är ju därför!

Kul att jag fick skriva om det här två gånger för att datorn blev helt damp.
Men imorgon blir det ju skola, första lektionen idrott .. igen och ja jag kommer ha världensträningsvärk och somna på lektionen eller nått haha. Men efter skolan måste jag hem och städa, och se vad jag ska ha med mig för kläder till Kreta. Så ah jag måste börja packa lite smått nu !

Godnatt på mina fina läsare



Låten vi dansar till på Jazzfunken !

30 Augusti

Hej !

Dagen i skolan gick mycket fort faktiskt, bara så jävla drygt i slutet när man skulle vara ute och göra massa saker. Jag frös ihjäl typ! Men just nu sitter jag här med Tina och vi ska om ett tag möta Cia så åker vi till dansstudion! Så jävla taggad är jag, äääntligen börjar dansen. Men innan det så blir det att äta något, jag var sjukt sugen på mcdonalds förut som jag typ alltid är. Men nej, nu vet jag inte om jag vill ha det längre haha. Men vi får se vad det blir! :) Bloggar nog efter dansen. Kram på er ♥


Ja men den här bjuder vi på då .

Jag har sett DARIN!!!!


Hej på er. Oj oj oj så trött jag är ! Jag vaknade av att det ringde på min mobil, såg att det var Tina Griberg som ringde. Så jag svarade haha tror jag lät en aning trött men klockan var ju åtta så haha. Men hon sa att vi kunde åka och se Darin, och att jag hade en timme på mig att göra mig i ordning. Så jag blev as glad och gick upp och gjorde mig i ordning. Sen åkte vi till kristinehamn och var där ett tag för Tinas bror spelade Hockey. Så vi skulle gå till affären , för det låg Ica ganska nära. Men när vi kom fram dit så såg vi att det var en timme kvar tills det öppna. Så vi blev lite sådär små griniga, så vi fick för oss att vi skulle gå lite till och se om det fanns en annan affär. Så vi gick och gick men det kom ingen affär.. eller jo till slut men vi märkte att det var väldigt långt bort. Så vi vände och gick tillbaka till Ica. Och varför är det så mycket backar i kristinehamn för? Jävlar va trött man blev.
Men ja, sen efter vi hade köpt det vi skulle köpa så gick vi tillbaka och kollade på hockey. Och efter det så körde Tinas mamma oss till Karlskoga.

Var inte alls mycket folk där först, så jag och Tina fick självklart platser längst fram i mitten. Kan fan inte bli bättre! Vi stod där kanske i två timmar, men det gick faktiskt väldigt fort. Nalle puh var där ♥ vi fick en klubba av honom , hihi så söt. Darin var huuuuuuur bra som helst, synd bara att han sjöng tre låtar. Men, jag fick höra Microphone och Lovekiller som jag ville iallafall, så jag blev glad! Försökte få ögonkontakt med darin när han sjöng, det var omöjligt vill jag lova haha. Men när han signera så kollade han på mig! Haha .

Jag och Tina hade ju inga skivor och vi köpte ingen heller. Så vi fick ju inget signerat. Men det gjorde mig ingenting, dagen var grymt bra! Efter det åt vi på mcdonalds också, kan fan inte bli bättre haha.
Var en person som skrämde livet ur mig seriöst, jävlar va rädd jag blev! hahaha .











Mina fina bilder på Darin !

But when I shut my eyes I see you like you're really there

Hej  !

Har precis duschat, så nu sitter jag här och kollar in i väggen. Fast nä .. kollar in i datorn gör jag . Där försökte jag vara rolig, men misslyckades totalt. Inte lätt att vara mig. Min dag har varit riktigt bra bara det att jag är så jävla trött nu för tiden, jobbigt tycker jag. Somnade framför datorn igår, vaknade upp och förstod ingenting, lite små läskigt sådär. Men iallafall, jag och Tina bakade pizzabullar förut, vilket som är väldigt gott. Det gick väl sådär när vi gjorde dom haha, fast dom blev väldigt goda faktiskt. Sen fick vi för oss att göra smoothie också, den blev också jäkligt god. Sen har vi inte gjort så mycket, på kvällen låg vi och kollade lite på bröllopsfotografen som gick på tv, filmen är ju grym haha lika rolig varje gång man ser den.

Något som suger just nu är att jag och Tina inte ska till Karlskoga imorgon.
För vi var såhäääär nära på att få åka dit och se Darin! Åh honom gillar man.
Hans musik är så jäkla bra så det är sjukt. Jag var kär i Darin när jag var liten för er som vill veta. Har faktiskt sett han tre gånger, ganska coolt ändå.

Tack för dagen bästavän
älskar dig.


FRÅGESTUND !!!

Jag har tänkt att köra igång en frågestund här på bloggen. Var ett tag sen nu ! Sist jag hade en frågestund blev det aldrig att jag svara på frågorna. Latheten tog över mig haha. Nej men den här gången så tänker jag svara på ALLA era frågor, det kan jag lova er.

Så fråga precis vad ni vill, ni får vara anonyma om ni inte vågar fråga just den frågan ni tänker på. Så kom igen, fråga på!!

Update:
Ah just det .. ni som har bloggar blir länkade om ni frågar något :) För jag är världens snällaste!



27 Augusti

Hej på mina fina läsare! :)
Tänkte att jag skulle blogga lite faktiskt. Just nu sitter jag och Tina här och gör ingenting typ.
Vi ska snart hem till mig så jag får äta lite. Vi har varit med Jacob också, han åkte hem nyss.
Så först när vi mötte honom så blev det ett jävla tjat om vart vi skulle va. Dom var vrånga och sa att vi skulle va hos mig, men jag var lika vrång och inte släppte in dom haha. Även fast dom stod i min hall och hade tagit av sig skorna. Trodde jag aldrig skulle kunna övertala dom att gå, men det är bara att säga "kom så går vi och köper cola" Så vi gick och köpte det sen så blev det hem till Tina. Så vi låg och kollade på Saw 2 och Saw 3 . Äckliga filmer det där, och man fattar typ ingenting . Haha inte jag iallafall!

Men vi hörs senare . Kram på er


Jo men den där kan man väl bjuda på då !

26 Augusti- varför fick jag för mig att det var september?


Tja ! ... Fan va cool jag var nu då. Jag sa tja .

Idag började dagen med att jag vaknade... haha rolig jag är. Nej men ah, gick till skolan och mötte Tina sen blev det att åka buss till Sunne med alla nior. Vi var och kollade på en sån jävla tråkig teater så jag höll på och dö, fast nä så farligt var det faktiskt inte. Man skratta ju jävligt mycket, dock inte åt teatern men åt massa andra saker. Tex åt folk som skrattar jävligt roligt hahaha. Och en pojke som heter Jesper Moberg.  Men det roligaste var nog bussresan dit, ko-poker (y) haha .

Var med Tina och Hampus förut. Och det var hur kul som helst! Dom får mig alltid på så himla bra humör. Jag och Tina cyklade till Hampus, och jäklar så trött jag blev haha fast ja det var jag innan. Men vi var en liten stund hos han och så, sen gick vi till ica lövnäs och köpte godis och nudlar. Vill ni veta vad jag har gjort???? Jag har åkt longboard och jag är så jävla grym så ni anar inte! Seriöst, jag vill ha en longboard det var så himla kul. Trodde jag skulle ramla och dö. Sen så åkte vi hem till Tina och åt nudlar, och jag vet inte vad som hände med mig. Men jag blev så jävla övertrött så jag skrattade åt precis allt, och sa massa konstiga saker. Det är något fel på mig alltså.

Lite bilder från dagen :








Haha , jag tycker bilden var riktigt rolig ändå .
Ser ut som jag tar värsta fart och Hampus försöker ta tag i mig! Haha
Eller så är det så att jag tänker hoppa av ....


Tinas plåster som hon fick av Hampus för hon hade ont i tummen, haha .

25 Augusti


Hej på er !


Jag somnade tidigt igår, mådde väldigt dåligt och var sjukt trött. Gick på stan med Tina, och jag behövde verkligen va med den tjejen alltså, tack tina du är bäst!♥ Hade aldrig klarat mig utan dig. Vi var tuffa och åkte en ny buss, och vi fattade inte någonting med busstiderna haha! Vi åt mcdonalds två gånger för vi kände fört .

Idag när jag vakna var jag hur jäkla trött som helst. Tyckte det var konstigt för jag hade ju somnat as tidigt . I skolan idag hade vi någon slags tipspromenad orientering, och jag svär det var fan det jobbigaste jag gjort på länge. Vi gick fan en mil eller något, och jag har aldrig haft så ont i mina fötter och ben. Och jag började klaga efter en halvtimme att jag ville ha cola och att jag var trött. Men jag var jäkligt bra på dom där frågorna alltså.
"Jag tror fan att det är Kina, står Kina med?" Haha. Vi fick sluta tidigare så det var ganska värt det ändå. Åkte till stan med mamma förut, blev köpt en sån där kort tshirt som jag älskar. Just nu sitter jag och gnäller över min huvudvärk och massa andra saker, lyssnar på musik och tänker ...

Imorgon blir det Sunne med alla nior , vi ska sen någon teater. Kommer nog bli jävligt drygt!
Aja, nu var jag jäkligt tuff som bloggade. Vi hörs , kram på er !


Älskar den !

Är man taggad eller ? Så jävla gött !




Låten säger allt .....




If everything is meant to be
Tell me why you slipped away from me
Since you walked out of my door
My feelings have been growing more
And looking back in time
I know you're all I could ask for (babe)

Wish my feelings didn't take so long
Wish I could've seen that I was wrong
Miss so much of you I can't go on
Cause everyday you're watching me
From you satellite

When you wrote your digits in my hand
I took you as a one night stand
Thought I'd make it without you
But I know that's so far from the truth
Look up at the stars
Althought so many you're the one


Wish my feelings didn't take so long
Wish I could've seen that I was wrong
Miss so much of you I can't go on
Cause everyday you're watching me
From you satellite

You know I just can't forget you
If only fate would bring us back
I'd never let you out of my heart
I can't ignore this connection
Sick and tired of this pain
I know that we can make it again

Miss so much of you I can't go on
Cause everyday you're watching me
From you satellite




Do you remember, we were sittin' there, by the water?

Är det någon mer än jag som tycker att sommarlovet har gått så jäkla fort ?
Det är ju helt sjukt alltså va fort det har gått. Kändes som det var igår jag sa hejdå till alla, fast ändå inte. Kommer kännas så konstigt att gå till skolan imorgon, som jag sa till Julia jag kommer säkert tänka påväg till skolan "vart fan är jag påväg?" Haha hade inte förvånat mig liksom. Vårat schema suger röv kan jag tala om för er. Idrott två dagar i rad direkt på morgonen, skjut mig någon!!! Idrott är det värsta jag vet . Men nian ska bli så jäkla bra har jag bestämt, kommer ju va lite sorligt när man går ut nian när man splittras från klassen. Så ja, nian ska bli as bra :) Och Hannah ska va så duktig och gå i skolan och inte vara hemma för små saker som jag har varit riktigt duktig på. Och vet ni vad hon ska göra mer? Hon ska plugga som bara den, haha söt jag är .
Nej men alltså, jag vill ha MYCKET bättre betyg. Så jag ska kämpa som bara den !

Börjar vid nio imorgon och slutar vid ett eller något sånt. Så en ganska chill dag ändå . Det som kommer bli jobbigast är ju att gå upp tidigt på morgonen! sommarlovet 2010 var bra faktiskt, slutade riktigt bra!



Kreta- Två veckor kvar !!!!


Hannah bloggar, tufft va ?


Hej på er ! Ett tag sen jag bloggade nu .
Tycker det inte är lika kul att blogga längre, därför jag inte bloggar lika ofta.

Onsdag: Var först med Tina och Hampus . På kvällen så blev det att dra till parken och kolla på när folk spelade och sånt där. Patrik och dom var hur bra som helst! Min bror spelade en låt också med ett band, lill skiten har blivit hur duktig som helst hehe . Nej men han har alltid varit grym på gitarr! Så då var man ju lite stolt :)
Det fanns typ hinderbana och såna där saker där borta, också fanns det en boxningssak. Jag ville verkligen prova det, men jag vågade inte möta Hampus haha. Men nu efteråt så ångrar jag det faktiskt! Det kom hur jäkla mycket mygg som helst, så det var ganska jobbigt ändå. Sen stack jag och Tina hem, för jag sov där. Så vi spelade NHL sen gick vi upp och tänkte lägga oss och kolla på film, men det blev inte så. Haha söta lilla Tina somnade på en gång.

Torsdag: Vi gick upp vid elva eller något sånt och gjorde oss i ordning. Sen åkte vi till polisen för Tina skulle ta pass, haha hon var lite nervös. Det tog verkligen flera år där på polisen, huuuur drygt som helst. Vi var hemma hos mig och spela super mario också, hel grymma är vi på det kan jag säga er. Sen kom vi på att vi var otroligt sugna på chips och dipp, vilket som är en skräll! haha . Så vi åkte och köpte det, sen hem till Tina och chilla lite.
Sen så låg vi och kolla på American Pie 2 , har aldrig gillat dom filmerna men fyfan så rolig film! Nu typ älskar jag dom hahaha .

Idag: Ja vad har Hannah gjort idag? Jo , hon har varit med en mysig kille ! Mötte Alex vid halv fyra eller något sånt . Sen gick vi hem till mig och la oss och kolla på Remember me. Huuuur mysigt som helst!



Finaste låten !




Without you I would fall apart
I’m safe when I am in your arms
And only you can set me free
And only you can save me

17 Augusti

Hej på er !
Länge sen jag började med inlägget så , fast kanske inte. Kändes som det iallafall .

Har precis blivit klar, det är ganska coolt ändå. För jag brukar vara hur dryg som helst haha! Vaknade med huvudvärk så jag tog mig en alvedon, men huvudvärken börjar gå bort nu känner jag så det är ju riktigt bra. Idag blir det att va med Tina, och senare på kvällen kanske Alex kommer , hoppas jag på iallafall! Men Tina kommer snart, så ska vi åka till Ica , sen nog hem till henne! Kameran följer med, men osäker på om det blir några bilder. Otur man har och inte fastnar på kort idag. Hoppas ni får en bra dag, kram !


bilden är inte tagen idag. Och den bjuder vi på !

Två charmiga bilder kan ni att få se !


Ja , jag vet att jag ser hemsk ut. Men bilden är så söt på något sätt !
Jag och min underbara tremänning Liam som är min lilla skitunge. Ja bilden är ju inte tagen
från någon dag sen som ni kanske märker på mitt hår, utan bilden är tagen någon gång i julas! :) Haha Liams lilla kyrka där i bakgrunden också...



Idol kvällarna , åååååååh Tina griberg hur mysiga var inte dom då?
Det saknar man en hel del. Längtar tills idol börjar igen. Haha så mysiga vi ser ut !

Tråkig blogg. Tråkigt inlägg - fan va det passar bra ihop!

Vet ni vad jag hatar ??? Nej det kanske ni inte vet . Men nu ska jag ta och berätta det för er .
Jag har varit så himla trött idag, asså verkligen riktigt trött. Men när klockan blev tio ungefär, ja men då blir man hur pigg som helst! Så jag har sån jäkla energi just nu, så jag kommer aldrig kunna sova. När jag ska va trött då blir jag pigg , ja det är det jag hatar .

Jag ska försöka att bli trött .. vilket som känns omöjligt just nu faktiskt. Så jag ska lägga mig och kolla på film, eller ja jag har börjat kolla lite på Remember me! Ah den filmen älskar man ju en hel del alltså. Var ett tag sen jag kolla på den nu. Men det är väldigt tråkigt att kolla på film själv :( tycker synd om mig själv ... lite.

Jag gillar att blogga igen. Mina läsare är fan tillbaka ju , vad trevligt!


Ni fick en puss på köpet där. fan va snällt tänker ni !
mitt hår står åt alla håll, vet inte varför det ska göra det hela tiden.. mitt hår gillar inte mig.

Cause I wish you were here .


Haha är det första jag har att säga faktiskt. Bara för jag varit så jäkla dålig på att blogga är min statistik kass, och ah det är mycket roligare att blogga när man har många faktiskt! Så vem vet, denna blogg kanske inte finns så länge till?

Jag kunde knappt sova i natt , usch så jobbigt det var. Också vaknade jag vid halv nio och kunde inte somna om. Så idag har jag varit så jäkla trött. Men iallafall, mötte Alex förut sen gick vi och mötte Tina som var en aning dryg , trodde hon hade dött ett tag blev nästan lite rädd haha. Men sen gick vi till trumma och satt där , och det var huuuur mysigt som helst! hihi ♥ Tina satt lite längre bort och pratade i telefon och var dum och blond :) Alex hann inte va så länge . Så det blev bara jag och Tina sen. Ja vi har väl inte gjort så mycket idag faktiskt, men vi är ju så roliga ändå hehe. Nu på kvällen så satt vi och spela NHL , och fan va arg jag blev .... varför ska det va så svårt att göra ett jävla mål??? Jag fattar inte . Och hon vann också .. och jag gillar ju inte att förlora alltså.


I remember when we kissed I still feel it on my lips ♥

Hej fina fina människor .
Förlåt att jag varit så kass på att blogga , men det ska bli ändring på det ! Tror jag .

Just nu sitter jag här och lyssnar på musik är är riktigt trött alltså . Ska nog lägga mig tidigt idag , vilket jag aldrig gjort på sommarlovet. Okej, kanske typ 2 dagar eller något . Men idag känner jag för att lägga mig tidigt ! :) Min dag har varit riktigt bra kan jag säga er, den bästa på länge . Var med Alex , mycket mysigt var det ♥

Bloggar mer imorgon , Ska va med Tina då . Så det lär komma bilder!



Den där bjuder vi på då !


Tove Styrke , så JÄKLA bra !


Lite synd om mig nu faktiskt ...

Jag har mått hur dåligt som helst hela dagen. Ont i halsen, börjar bli förkyld och ja känt mig så jäkla hängig .
Sen visade det sig att jag har lite feber. Men jag tror jag kan sova bort det! Så det är ju bra. Så nu ska jag lägga mig ner och smsa och försöka sova. Och ah, jag tror jag ska sova HELA dagen imorgon för jag är så himla trött , länge sen jag var så här trött. Och nu blev jag trött på att skriva att jag just är trött.

Så godnatt på er !

HTC Desire ! ♥

Fick ju ungefär 3000 Kronor idag av släkten! Så det känns jäkligt gött alltså .
Men jag har inte råd med den mobilen jag vill ha ... Men vad tur att man har hur snälla föräldrar som helst då. Dom ska betala det som fattas eller ah, jag betalar tillbaka det sen. Så jag kan få den jag vill ha .
Pappa tycker väl att jag ska skaffa mig en Iphone , men nej .. Hannah vill inte ha en sån!
Hon vill ha en HTC Desire , fyfan vad jag älskar den ♥ Den kommer jag beställa efter jag varit utomlands!


10 Augusti - Min dag idag !


Jag borde inte blogga alls nu. Rättare sagt .. Jag borde inte sitta vid datorn nu, men jag är så himla busig och gör det ändå. För vet ni vad jag borde göra? Jag borde ta och sminka mig nu, släkten kommer om en timme och jag är hur jäkla trött som helst ska ni veta. Så egentligen orkar jag ingenting .. jag ORKAR inte fylla år seriöst.

Sen när har jag börjat tycka att det är jobbigt att fylla år egentligen, svaret på den frågan har jag inte en aning om.Tycker bara det är jobbigt. Men ah , nu måste jag verkligen sätta fart! Kram på mina fina läsare ♥


Eric Saade hånglar och halshuggs...


Aw på min födelsedag! :D Haha nej då . Men videon är grym, man typ dör av hans snygghet.
Finns nog ingen snyggare helt ärligt alltså. Alla måste kolla in denna video alltså! :)


Dagen har varit mega bra !

När ni läser rubriken förstår ni att jag haft en bra dag va? Ja det borde ni ju.
Tina och Hampus kom till mig , då fick jag en coca cola vanilj av hampus eftersom jag fyller år imorgon, värsta söt är han. Tack Hampus! ♥ Vi cyklade till ica lövnäs, det tog ett bra tag att cykla dit. Men jag och Tina är inte dom snabbaste alltså, men vi är ändå bäst så det är lugnt. Vi gick in på Hampus skola, dom hade läskiga skåp för er som ville veta. Men så ja, vi har mest cyklat runt och pratat. Sen så skulle Hampus träna. Så jag och Tina åkte hem till henne, fick se hennes nya dator snygg som bara den var den! Vi små kollade lite på Lotta på Liseberg eftersom Eric Saade var med, fan va han är snygg seriöst. Han är nog en utav dom snyggaste man sett! Så jag typ dreglade sönder lite . Alla borde ju ha en Eric Saade, fatta va bra? Sen så tog jag och Tina lite charmiga kort.. JUST DET det får jag ju inte glömma säga, jag och Tina hade barnkalas också ! :) Haha, typ dog när Tinas pappa sa det. Sen efter ett tag kom Hampus tillbaka, så vi gick ut och gick och bara pratade massa. Och ah, ni vet nog att jag är väldigt klockren ...men idag sa jag nog det mest klockrenaste man KAN säga. Vill ni veta vad jag sa ? "Hon kommer från Apornas planet" Asså ni skulle bara veta haha .

Just det, vi såg en död igelkott också jag och Tina började nästan gråta.
Heeeeeemskt var det :(

Men dagen har varit såååååå jäkla bra, det här måste vi göra om!



Asså den där bjuder jag på bara för att liksom. Tina är finast som vanligt!


Idag är det ingen vanlig dag......

för idag är det Tina Griberg födelsedag  !

Jag älskar den här tjejen mest utav allt! Och vi har så jäkla bra minnen tillsammans, och dom blir bara bättre och bättre. Men det bästa är nog Johan palm konserterna ♥ Det känns som vi känt varandra HUR jäkla länge som helst. Men när jag tänker efter så har vi ju inte det, eller ja. Vi gick i samma klass på mellanstadiet, men det var inte förens sexan-sjuan vi liksom började va massor. Och jag är så himla glad att vi började va det! Du är en såndär person som jag blir så jävla glad att va med, du är helt enkelt bäst!

Så alla säger grattis till världens bästa! Och jag hoppas du får världens bästa födelsedag ♥
Haha dum jag är , klart du får . Du ska ju va med mig !













7 Augusti


Min statistik är ju hemsk nu för tiden. Orkar inte bry mig speciellt mycket men men !

Dagen har varit super mysig . Sofia kom hit förut och vi bakade dumlemuffins . Bakade till mitt släktkalas som jag ska ha på tisdag, eftersom jag fyller år då. Hihi Hannah blir en stor flicka! Nej men seriöst , femton vad är det för ålder liksom? Tråkig ålder.. mycket tråkig . Jag och Sofia satt och prata som bara den förut , så jäkla skönt att ha en och prata med som verkligen förstår! Älskar dig . ♥


Sofias underbara hund Hugo på bilden. Sötare och busigare hund finns inte ! : )

vem bryr sig om att ha en bra rubrik?


Hej på er . Har ni saknat mig? ... det har ni va?

Har inte haft orken till att blogga faktiskt. Och då tänker endel "ah men åh vad jobbigt att blogga då" Jo men ,det är faktiskt det. Har ni haft en bra dag då? Jo min dag har varit super bra. Speciellt nu på kvällen/natten. Spelade poker med Sofia,Lukas,Rasmus och Peter...eller ska vi säga Kreta-Peter kanske? Ja vi säger så. Haha . Jag var så grym på poker så ni anar inte, jag vann jäklar så jag vann. Jag tror inte jag skrattat såhär mycket på länge som jag gjort idag faktiskt, det är sjukt va kul man kan ha ibland alltså!

Just nu mår jag inte sådär jätte bra faktiskt. Finns en grej som jag kommer och tänka på som jag försöker att verkligen inte tänka på.. men är inte så jäkla lätt. Så ah, det enda jag vill göra nu är att bädda ner mig i sängen och lyssna på musik. Om jag ens kan somna , även fast jag är hur trött som helst . Det är inte lätt ibland alltså .

Imorgon blir det nog att va med Sofia igen, vill ni veta något coolt ? Hon är min moster, och är 19 år . Det är inte många som har så unga mostrar inte . Men hon är exakt som en syster för mig, och jag älskar henne så himla mycket! ♥ Men iallafall, vet inte vad vi kommer att hitta på . Men eftersom jag och hon är så jäkla roliga , så hittar vi på något as kul haha .



Vet ni hur mycket jag längtar till 3 september eller? Längtar så sjuuuuuuuukt mycket .
Sofia och hennes killkompis Peter ska ju också med, så det kommer bli grymt kul! :D

Something that I feel I need to say

Hej mina fina läsare . Hur läget ?

Med mig är det sådär ... men men. Min dag har iallafall varit as bra! Har ju varit med mina favoriter. Kan ju inte bli bättre liksom :) Vi gick först till Tina. Vi lagade mat! Eller ah Tina gjorde hihi . Hör hur gott detta låter "Köttbullar och pommes frites" Visst lät det gott? Det åt vi iallafall haha. Patrik började kleta choklad på mina ben och armar -.- han ska va så dum mot mig .. fast jag älskar han ändå. Så jag har typ luktat choklad hela dagen haha !
Men sen så tänkte vi att vi skulle åka och bada, så det gjorde vi . Det var ganska kallt ändå, men när man kom i så blev det varmare. Dom simma ut till en ö , vilket jag inte gjorde för jag visste att jag skulle få kramp, så jag gick upp. Och ja, jag fick kramp! Usch vad jag hatar det :( Sen så stack jag och Tina till mig och hämta pengar och så. Sen gick vi till Nygren och hämtade honom, sen gick vi till videoaffären och hyrde Hannah Montana ♥ Så jäkla bra hihi . Ja just det .. innan det träffade vi Martin också, så vi pratade med honom ganska länge. Han är för övrigt väldigt saknad! :( Men sen kom Patrik igen, för han hade varit och repat. Så vi stack hem till Tina och kolla på det vi hade hyrt hehe . Tror innerst inne att Nygren och Patrik tyckte Hannah Montana var riktigt bra! Hehe .
Dom stack lite tidigare så jag fick cykla hem själv. På Tinas cykel, och ja , hennes styre är HUR snett som helst. Så jag var fan as rädd när jag cyklade haha !


Aja . ska läsa lite bloggar nu sen sova. Ska va med Tina,Annie och Hampus imorgon! Ska bli kul : )
Vi hörs kram .

Men åh , jag gillar ju dig !

00:04

Sådär. Visst blev min header snygg? Eller ah, blev ganska nöjd med den. Men den kommer jag nog inte ha så länge. Ska dock fixa med lite små saker på bloggen, det är ett fult vitt streck under headern. Det ska bort, om jag vet hur man tar bort det haha . Om ni inte skulle se den nya headern tryck då på F5

Fick en kommentar nyss , var en som frågade om jag har dissat Johan Palm totalt nu.
Liksom, är det så himla svårt att förstå att jag är inte lika besatt av honom som jag var förr?
Jag älskar hans musik, det är den bästa. Och han är hur jäkla go som helst . Men bara för att jag inte skriver om honom och har han på min header så har jag dissat honom totalt? Ni vet nog inte hur mycket jag längtar tills Johans andra album släppas och till december då han ska va med på fångarna på fortet . Och texten som står under "Hannah Hamberg" är från en utav Johans låtar ... han finns kvar fortfarande ska ni veta!

Nu ska jag ta och borsta håret och lite sånt där. Sen ska jag faktiskt lägga mig, fast njae det kommer säkert ta en timme eller något. Är lite dryg av mig. Pratade lite med Hampus förut också, det var trevligt ska ni veta! :D "faaan den måste mer till höger" HAHA .

Imorgon blir det att va med Tina,Patrik och Nygren! Pojkarna är så saknade


Patrik Nygren fyller 15 år idag !! Såååå Grattis till honom. :)♥
Jag var den första som sa grattis , hihi *stolt*

Nu håller hannah på och ....

Fixar en ny header, därför bloggen kommer se helt konstig ut!
Så nu vet ni det :)

Though it's been a while now I can still feel so much pain

Tja tja !

Trodde inte jag skulle orka gå upp imorse faktiskt, jag var hur trött som helst. Hade kunnat sova några timmar till! Men nu blev jag precis klar. Men det blir inte att va med Patrik och Nygren idag, kanske blir dom imorgon istället. Men Tina blir det ju att va med :) Så hon kommer nog hit typ snart! Och sen åker vi hem till henne och bakar hihi. Kameran tar jag inte med mig idag, den är inte laddad så då är det inte speciellt lätt att ta kort haha . Men ni står ut! :) Ha det bäst , puss .


Tröjan jag har på bilden är AS mysig. Har glömt bort den! Den ser väldigt stor ut på bilden. Men den är inte så stor faktiskt :)


Did you forget about me?

Hej snyggingar !

Här sitter jag och lyssnar på musik och ska nog snart ta och lägga mig. Är inte sådär jätte trött, men men finns inget och göra framför datorn nu tyvärr. Tina slog vad med mig om att jag ALDRIG skulle kunna klara av att inte skicka ett sms på en dag...jag ska till henne att jag klarar visst det. så idag ska jag inte smsa någonting ... men det har jag ju redan gjort. Fast det smset var så sjukt charmigt till Tina Haha. Nej men seriöst, ska inte skicka något mer sms idag ! :) HON SKA FÅ SE . Dagen var mys , vi åkte till älskade coop och köpte coca cola vanilj thihi. Vi poppade popcorn och spelade super mario, vi fick damp på det. Sen gick vi ut och tog massa kort, och idag tog vi ett kort som var nog det FULASTE kortet någonsin, HAHA ni skulle bara se det. Fyfan va fula ! Men tyvärr det får ni inte se. Ni får bara se dom snygga bilderna på oss! ;) Haha.

Just det, Det gick bra med min bror ! Inget var brutet men han har fortfarande riktigt ont. Så tycker synd om honom! :(

Imorgon blir det att va med Tina och Patrik. Och kanske Nygren om han hinner ! :) Saknar oss fyra .


Sådär ska det se ut ! : )






2 Augusti

Hej alla mina söta läsare!

Gick som sagt upp tidigt och gjorde mig i ordning, jäklar så trött jag var! Sen så åkte vi till polisen och där fick vi stå så JÄKLA länge alltså. Typ två timmar eller något. Var as många som skulle ha pass. Och ja, passkortet blev som jag trodde hemskt så jävla hemskt. Sen åkte jag och åt med familjen på ett jätte mysigt ställe. Och min bror är världens klumpigaste, han ramlade och har kanske brutit armen eller något liknande, värsta synd om honom!  :( Förra året bröt han nyckelbenet . Så nu är han och mamma inne på akuten, egentligen ville jag med för jag är jätte orolig just nu! Men det ska nog gå bra, får hoppas på att det inte är brutet.

Ska va med Tina om ett tag. Får nog ta och ladda kameran så kanske det blir lite kort . Har dock en sån där dålig dag när man verkligen inte fastnar på bild. Såna dagar är inte roligt ! Haha . Men vi får se hur det blir :) Hörs sen . KRAM!


Suddenly everything has changed

Hej . Nu har jag precis satt mig vid datorn..fast nä det har jag inte. Har suttit här ett litet tag faktiskt, laddat in lite bilder och sånt där. Ätit popcorn har jag hunnit med också, och duschat faktiskt! Dagen var väl bra, var grymt kul att äntligen få träffa Patrik igen. Var med han,Tina,Nygren, Kenny och Jacob.  Vi gick till Coop , det tog ett jävla bra tag alltså haha. Ingen coca cola vanilj fanns det...gör lika ont varje gång jag ser att det inte finns det. Sen så satte vi oss på någon bänk och typ lyssna på musik och prata lite smått. Jävla äckel mygg, har myggbett precis ÖVERALLT och jag menar överallt också.

Ska upp tidigt imorgon vilket jag egentligen inte orkar. Vill sova länge ju ! Men ska till polisen och ta passkort, fan alltså vill ju inte. Kommer se helt störd ut. Men efter det blir det att va med Tina , får se vad vi hittar på för kul! :)




bild från i lördags !


Vi såg typ världens sötaste igelkott!


And that's why I know it's real



Ah men sådär då ! Då var vi klara . Nu blir det att packa ner alla mina saker i min väska . Det blir tungt vill jag lova, sen hem till mig och dansa lite . Hoppas ni får en bra dag, för min dag kommer bli grym känner jag på mig :)

1 Augusti

Tjena bloggen !

Hur är det med er ? Jo men med mig är det toppen . Jag och Tina hade super kul igår kväll . Vi tog massa kort, ett fick ni se . Dom andra blev lite flummiga hehe . Fast har lite kort på min kamera vet dock inte om något blev bra eller inte. Men det får man se sen! :) Också senare på kvällen eller natten? Ah vet inte när det var riktigt , så prata vi med folk på skype. Det var lite små skoj :) Tror dock att dom tyckte vi var lite jobbiga, för jag och Tina pratade ju mycket med varandra. Så dom hörde nog oss hela tiden haha . Roligaste var när jag sa "FAN jag har ju en kissie näsa" Så sa Patrik typ "Ah nu har du det, och då får du leva med det" Så vi typ dog haha . Sen la vi oss och kolla på John Tucker must die , den filmen är grymt bra! Och vill ni höra en sak då? Jag somnade FÖRE Tina, hör ni hur det låter? FÖRE TINA. Det är så himla coolt ju, hon brukar ju somna as snabbt , men nej nu gjorde Hannah det.

Men nu håller vi på och gör oss i ordning, Tina står och borstar håret så gulligt så hihi . Sen drar vi nog hem till mig och dansar lite. Och ikväll ska vi vara med en sån saknad kille .Patrik! ♥ Ska bli grymt kul kan jag lova er.


Sa ja att jag och Tina hade riktigt kul igår? Ja .. det sa jag va ? :) Haha

RSS 2.0