Tove Styrke- Million Pieces

Läste för någon dag sen att Tove släpper album till hösten. Jag blev hur jäkla glad som helst när jag läste det!Väntade på det här ögonblicket sen idol hade slutat. Till slut så orkade man inte hoppas mer på att hon skulle släppa album. Och nu ska hon det, det gillar jag! Och inte nog med det, hon släppte sin singel idag. Och vet ni vad? Den är grym. Först när jag lyssna på den så tänkte jag, nja inte sånhär musik jag brukar lyssna på. Men när jag lyssnade på den flera gånger så började jag gilla den som bara den. Så jag längtar sjukt mycket till albumet.






Hittade inte hela låten på youtube. Men den finns ju att lyssna på spotify! Någon mer än jag som ÄLSKAR låten riktigt mycket? Tove du har lyckats bra! :)



Veckans sommarbild!




Nu när det är sommar så är många säkert ute och tar härliga sommarbilder. Så jag tänkte ha en tävling om vem som tagit "veckans sommarbild" Det behöver självklart inte vara en bild ni tagit denna vecka. Det kan ju kanske vara från förra sommaren också. Bara den är sommrig! :)

Det ni behöver göra för att vara med att delta är: Att göra ett inlägg i din blogg där du skriver att du är med och deltar i min tävling och att du självklart länkar mig i det inlägget och sen laddar du upp den bilden du vill tävla med. Sen så kommenterar du i det här inlägget tex " Jag är med och tävlar" också länkar du inlägget som du skrivit om tävlingen och där bilden är med i.

Det är sju bilder som kommer att gå vidare som jag väljer ut.
Sen är det läsarna som får rösta fram veckans sommarbild.
Vinnaren av den här tävlingen kommer att bli länkad i min meny i en månad!

Om det var svårt att förstå så är det bara att ni frågar!
Så kom igen nu, leta upp den finaste sommarbilden ni har eller ut och ta massa bilder.
l y c k a  t i l l !


I look up at the stars hoping you're doing the same


Tänkte skriva ett till inlägg jag. Hur snällt är inte det? Har dock inte speciellt att skriva om. Men om jag skriver så rullar det väl på, så det här ska gå as bra! Imorgon ska det inte bli bra väder. Står det iallafall på väder sakerna, men man får hoppas att dom har fel så det blir bra. Men har inga planer inför morgondagen så det blir väl att bara ta det lugnt skulle jag tro. Kommer ha en tävling på bloggen imorgon också, en roligare tävling än "veckans blogg" trött på det nu, det kommer heta "veckans **********" Ja vad kan det vara? Kolla in bloggen imorgon så ska ni få ta och se :)

På torsdag ska det bli as bra väder. Och då kommer Emelie hit, ska bli hur kul som helst att få träffa henne igen. Ja hon är min faster men vi är lika gamla, okej hon är ett halvår äldre men ändå. Tycker det är svin coolt jag! Vi åker nog till Bomstad och badar o solar, hur gött som helst alltså :) Emelie sa något sånt jäkla klockrent förut. Men det tänker inte Hannah dela med sig av haha.

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla på....Ja vad ska hon kolla på? O.C såklart, och trycka hur mycket choklad som helst. Mycket och mycket, har bara lite kvar :( Så tyck synd om lilla Hannah.


29 Juni

hej hej !

Har mina söta läsare haft en bra dag? Det har jag haft kan jag säga er. Mötte Tina och vi tog bussen till stan. Vi kände oss as coola för att vi skulle åka till bomstad.Vi stod och kolla när bussen skulle gå...och vi bara "eh vilken buss ska vi ta?" Haha det börja verkligen bra för oss. Så vi typ dog för att vi inte visste hur vi skulle ta oss dit. Men vi gick först och köpte oss lite att äta. Jag tog upp en pastasallad så var tydligen locket löst så där stod jag
i affären och råkade hälla ut as mycket pastasallad, ja det börjar riktigt bra som sagt (y). Sen såg vi vilken buss vi skulle ta, vi blev lyckliga då. Sen såg vi att det var en halvtimme kvar tills den gick, då blev vi mindre lyckliga. Men vi satte oss och chillade lite så det var ju lugnt. Sen kom bussen och vi kom på att vi kunde köpa mcdonalds och ha med oss haha. När vi var framme tänkte vi "vart fan är patrik och nygren?" Vi skickade många sms och så. Men dom svarade inte. Så vi tänkte äh vi går väl i och badar då. Sen när vi hade badat ganska länge så kommer dom och säger "vi satt där borta och kolla på er" HAHA fyfan. Men vi badade och hade det trevligt. Jag och Tina äger på att stå på händer, Patrik och Nygren  får något damp innan dom kommer ner i vattnet..stackars pojkar men jag tycker om dom ändå. Sen när vi skulle upp så började Nygren och Patrik kasta bajs på oss..fast nä det var sand. Så jag fick lite panik, jag var FULL i sand. Sen gick jag och Tina upp och chillade. Vi gick ner och bada en gång till, fyfan va gött det var då det var en aning varmare i vattnet. Var så jäkla kul, Tina dog när jag sa massa roliga saker precis innan hon skulle dyka. Så hon typ fick 3476376 liter vatten i sig haha och det lät väldigt roligt.

Vi åkte hem typ vid halv sex eller något sånt tror jag det var. Vi åkte hem till Tina och sminkade oss. Ser as kul ut när man tar på foundation, man ser ut som ett spöke ;o haha. Sen vidare hem till mig så jag fick äta och sånt. Vill ni veta hur smart jag är? Jag köpte en chips påse förut. Sen ångrade jag mig att jag köpte den för jag ville verkligen inte ha chips längre, utan det var choklad jag ville ha. Så min bror fick den för femton kronor, haha så jag och Tina gick och köpte choklad (y) Sen spela vi kort och dampade sönder han jag säga er. Ni som inte har sett när jag och Tina är som roligast tillsammans har missat något JÄVLA stort. Studsmattan var nog bäst, ni ska se hur duktig jag är när jag dansar för Tina. Hon är nog lite kär i mig..för visste ni en sak hon betalar mig för att va med henne :) gulligt va?

Tack för dagen bäst!


Jag tror jag och Tina har likadan mobil..men jag är inte säker.


And if I could have just one wish I'd have you by my side


Hej på er. Har inte orkat blogga, dom senaste dagarna har jag varit sjukt trött. Idag orkade jag knappt göra någonting. Var ute och solade ett tag, sen blev det OC är snart på säsong 3 kommer dö när jag är på sista säsongen, speciellt sista avsnittet.

Imorgon ska jag börja blogga som bara den igen. Eller ja typ, ett inlägg om dagen ska det ta att bli iallafall. Kommer ihåg när jag var så duktig och blogga FLERA gånger om dagen hur länge som helst. Kommer jag kunna börja med det igen? Ingen som vet. Men det är ju sommar nu också, så då vill man vara ute så mycket som möjligt när det är bra väder.

Men iallafall. Imorgon så ska jag gå upp ganska så tidigt. Eller ja tidigt och tidigt, tidigare än vad jag brukar gå upp iallafall. För jag och Tina ska ta bussen in till stan, sen vidare till Bomstad. Vi ska träffa Patrik och Nygren där, så det blir att bada! :) Tar med mig kameran så det blir nog några kort.


Saknar dagen. Saknar dig lite mer.

Cuz I'm saving all my lovin' for someone and it's you

Nu är det så att Hannah ska säga godnatt till sina underbara läsare! Och då tänker ni, Va såhär tidigt? Ja så kan det ju va ibland. Jag ska nämligen upp klockan NIO imorgon, jag kommer vara såhäääär jäkla trött. Jag och min familj ska fira midsommar med en annan familj i deras sommarstuga. Vi har varit där förr och det är faktiskt mysigt där. Så vi ska bada och åka båt och sånt där! Blir nog kul. Sist vi var där så hände det så sjuka saker haha, börja brinna och massa saker. Och min bror blev as ledsen för han hade en crazy frog handduk så skulle Kim springa och släcka elden, så då tog han hans handduk så det blev ett hål i den så Lukas börja gråta haha. Men det ska nog bli trevligt imorgon! :)

Har precis packat klart och sånt. Fixat mer låtar på mobilen så nu ska jag ta och lägga mig och lyssna! Hoppas ni får en bra midsommar . Kommer hem på lördag eftermiddag/kväll så då ska jag blogga.

Puss


Nämen oj....

Sony Ericsson Vivaz pro ♥

Jag fyller år om mindre än sju veckor, och då ska jag önska mig pengar så jag kan köpa mig en ny mobil! Och jag är jätte sugen på en Sony Ericsson Vivaz pro så den ska jag försöka spara till :) Så i september kanske jag har råd med en, kanske ännu senare...men bättre sent än aldrig. Har tröttnat på min LG Viewty nu, har haft den länge och den är hur seg som helst. Så ny mobil behövs verkligen!



Den där mobilen ska bli Hannahs!! :D

The O.C - Världens bästa serie!

Nu ska jag ta och kolla på fler avsnitt av Oc. Har tjatat om Oc ganska mycket nu i bloggen att jag ska se det osv, men det får ni stå ut med. Jag älskar serien, galet mycket. Kommer nog aldrig göras en sån bra serie igen, kommer ihåg hur ledsen jag var när det slutade. Och sista avsnittet är ju väldigt hemskt! Kommer nog grina sönder när jag kommer till de avsnittet. Men nu är jag på säsong 2 och det blir bara bättre och bättre.

Vad tycker mina läsare om OC ?





Say you love me more than you did before


Hej älskade bloggläsare!
Allt bra med er? Med mig är det jätte bra. Vaknade tidigt imorse, fast nä. Jag blev väckt tidigt imorse, för mamma ville att jag skulle med och handla och så. Så vi åkte till Bergvik, och jag har nog världens snällaste mamma. Jag ska nog bli en aning snällare mot henne (a) För hon var så söt och köpte en klänning,en ring och smink till mig. Så tack så mycket mamma! ♥ Min bror är världens jobbigaste unge, men ibland kan han vara extremt rolig. När vi var inne på obs så var det en som frågade en sak, så svarade han så jäkla roligt. Fyfan , vart har grabben fått allt roligt ifrån? just det... mig såklart :)

Har inte hunnit sola något alls idag, vilket som är synd. Måste ju bli brun!! Fast jag har blivit mycket brunare faktiskt. Tur att jag har väldigt bra pigment :) Jag skulle ju kunna lägga mig och sola nu, men det orkar jag inte. Jobbigt att tvätta bort allt smink minsann! haha.


Klänningen och Ringen jag fick! Eller ah..det stod att det var ett linne men ser det ut som ett linne?
Näej, mer som en klänning.


Närmare titt på ringen!
Visst är den grymt snygg?


Den grymt fina klänningen jag köpte förra veckan. :)

Miley Cyrus- Stay

Herrejävlar vilken fin låt! ♥

And I love you more than I did before
And then today I don't see your face nothing's changed
No one could take your place it gets harder every day
Say you love me more than you did before and I'm sorry it's this way but I'm coming home I'll be coming home And if you ask me I will stay I will stay



Älskar vädret!!!

Direkt när jag vakna i morse gick jag ut och solade. Så jag gjorde det i typ två timmar, men nu har jag varit inne och ätit och sånt. Och laddat in alla bilder och bloggat för mina läsares skull. Hur gulligt är inte det?
Men nu ska jag ut igen och sola och lyssna på underbar musik ♥


23 Juni

Hej sötnosar! Dålig uppdatering pågrund av att jag har haft fullt upp. Men nu tänker jag berätta lite vad jag gjort!

Måndag: Jag och Tina cyklade till lövnäs på Sten, ja som sagt Sten är Tinas mycket coola cykel! :) Köpte coca cola vanilj ♥ och chips och dipp för vi kände oss riktigt tjocka haha. Sen så kom vi på att vi skulle sova i tält, så det gjorde vi. Vi var hemma hos mig ett tag och sånt så jag packade lite. Sen när vi kom till Tina så skulle vi ta upp det där tältet, trodde aldrig det skulle  gå. Men vet ni vad, vi lyckades och det gick väldigt fort faktiskt! Sen så åkte vi och köpte godis och lite sånt där cyklade runt som vi älskar att göra hehe. Sen satt vi och spelade othello vilket jag är  grym på, eller jag var Tina kom på att man kanske ska tänka lite mer när man spelar det så hon gjorde det. Så nu kommer hon säkert vinna alla gånger vi kommer spela det, fan också jag som var så bra på det. Sen så tänkte vi nej nu går vi ut till tältet och lägger oss, vet inte riktigt vad klockan var då men  kanske nio tio. Vi var lite smått övertrötta och roliga som vi alltid är. Sen la vi oss och kolla på "Remember me" Den filmen var grymt bra. Jag började självklart gråta för usch va hemskt slutet var.

Natten var hemsk kan man säga. Fast ändå så jäkla mysig. Först var det ganska varmt och skönt i tältet. Men sen blev det bara kallare och kallare. Vi fick för oss att det var någon som gick på trädgården så vi fick lite panik och tänkte gå in. Men vi lyckades somna faktiskt. Vi vaknade typ vid fem och då var det seriöst sjukt kallt, så vi tog på oss en tjockare kläder då.

Tisdag: Sen vakna vi typ vid elva och då var det SJUKLIGT varmt i tältet, vi fick inge luft och det kändes som utomlands värme i tältet haha. Sen när vi öppnade tältet kände vi hur gött det var ute, så vi gjorde oss i ordning och sen hem till mig för att hämta badkläder. Så vi åkte till gryta och badade, det var riktigt kallt i vattnet och vi försökte hoppa i flera gånger, till slut så kom vi i! Så vi var grymt stolta över att vi äntligen badat hehe. Sen åkte vi hem till Tina igen för att ta i hop tältet, Tinas bror kom med vatten slangen och spruta vatten på Tina haha grymt kul var det, hon blev en aning blöt. Så hon fick hoppa in i duschen, och efter det åkte vi hem till mig och åt mat. Lilla liam kom lite senare och hoppade studsmatta med oss, världens goaste unge min söta lilla tremänning ♥ Och Patrik kom också. Fast han var inte med oss så länge.

Har haft grymt roliga dagar, Tack världens bästa Tina Griberg! ♥








Jag bjuder...för jag är snäll eller nått! :)




Jo men man var snygg i håret. här bjuder man igen!







21 Juni

Hej alla fina bloggläsare!

Natten var hemsk kan man säga. Jag gick och la mig vid tre ungefär, lyssnade på musik som jag brukar göra. Sen tänkte jag nej nu måste jag ta och försöka sova. Kunde jag somna? Nej det kunde jag verkligen inte. Så jag fick panik för jag trodde aldrig att jag skulle somna. Men vid halv sex ungefär , då somna jag! haha Så jag känner mig lite trött jag.


Men nu är Tina påväg till mig, och Patrik och Nygren skulle vi också va med. Men vet inte vad dom gör riktigt. Bada vill jag och Tina göra, men nu blev vädret bajs. Aja kanske blir bättre snart. Kram på er ! :)




Hur känns det Nygren?

Har nyss kommit in! Var nyss med Patrik och Nygren. Vi var ute och gick lite och pratade och så. Myggorna kom och döda oss såklart som dom alltid brukar göra. Varför finns mygg egentligen? Bara för att vara där och förstöra, det är det dom är till för. Berättade för Nygren att jag hade Vanilla coke hemma. Han ville köpa den av mig.
Fick han det? Fan heller, den är min. Så då var jag as snäll mot han och skicka den här bilden till honom..

Så....Hur känns det Nygren? ;)


Nu ska jag ta och tvätta bort sminket sen lägga mig och börja kolla på säsong två av OC världens bästa serie! Seth i mitt hjärta

Ja men sådär ja...


Kameran var i min väska. Alltså hade den inte rymt så långt! :)
Jag är lat av mig, så jag orkade inte ta kort på skorna. Men dom får ni se någon annan dag!





Tänkte vara extremt snäll...

Och visa er kläderna jag köpte i fredags. Men min kamera vill inte komma fram den har typ gömt sig någonstans. Jag får ta och leta vidare om ett tag. Men jag tänkte att jag kan visa en bild iallafall! :)

Linnet och shortsen!

When I look in your eyes there's something I just can't describe


Vaknade hur sent som helst idag. Trodde min mobil typ lura mig eller något. 13.05 stod det på mobilen, va fan tänkte jag. Gick och la mig vid typ två. Och det är ju inte sent, så jag fatta inte varför jag sov så himla länge. Tog mig en dusch, en väldigt lång dusch. Har precis gjort mig klar och sånt. Och klockan är tjugo i sex...ja det är ju sjukt. Imorgon ska jag verkligen inte sova så länge. Idag tror jag det inte blir någonting får se om någon vill träffas lite senare ikväll. Ska nog fixa Oc säsong två också, kollade ju klart på första säsongen och sista avsnittet var hemskt, jäklar så jag grät. Just det, kanske ska svara på frågestunden också det var väldigt många frågor som var samma. Så jag väljer ut några som jag sen svarar på!


23:55


Dagen har varit riktigt bra. Tina kom till mig och ja, vi kollade lite på bröllopet. Kan inte fatta det själv riktigt haha. Men det var väl fint..eller något sånt. Jag satt och kolla på vad människorna gjorde som satt där i kyrkan till slut bara "ÖJ va fan gör hon? hon petar sig fan i näsan" Det tyckte jag typ var as kul. Sen blev vi sugna på godis, så vi cyklade ner till ica och köpte det. Sen cyklade vi runt och räknade flaggstångar haha vilket liv man har. Sen vidare hem till Tina vi spelade ett as roligt spel vilket jag inte vet namnet på, och jag ägde ut Tina så jävla hårt så ni anar inte. Sen var vi hos mig för jag skulle äta, sen vidare till Tina igen. Så tänkte vi att vi skulle läsa gamla blogg inlägg från min gamla blogg. Så det gjorde vi, och åh så kul det var. Vilka roliga minnen man har alltså! Helt sjukt.

Nu har jag kommit hem, vilket ni kanske fattar. Ville bara säga det. Och jag är så äckligt sugen på pepsi, finns det någon pepsi hemma då? NEJ det gör ju inte det. Gud , det är nu man vill skjuta sig i huvudet eller hoppa framför ett tåg. Ge Hannah pepsi!!!! Jag ska lägga mig och kolla på film nu tror jag. Om jag orkar, vadå om jag orkar? Man brukar ju orka se på film. Jag använde orka lite fel nu tror jag. Eller gjorde jag? Någon som märker att Hannah är extremt flummig? Åh ja, det är hon. Då är det jäkligt kul att prata med henne, så passa på att vara sociala med henne. Ni ångrar er annars hoho.

Nej men seriöst nu ska jag vara lite seriös. Men jag har ju ingenting mer att skriva så då märker ni inte om jag är seriös eller inte, haha erkänn nu skratta alla mina bloggläsare...och fatta va MÅNGA som skratta då! :D

Fast Just det. Måste säga en sak också, Har fått många kommentarer som ni frågat om jag och Johan Palm har varit tillsammans. Och ah då måste jag fråga en sak, vart får ni det ifrån? Nej jag och Johan har verkligen inte varit tillsammans. Jag känner inte ens killen.


14:42


Sådär nu är jag klar. Eller ja, har varit det ett tag. Håret orkade jag inte fixa så det blir uppsatt idag, vilket jag inte brukar ha. Eller jo, men inte när jag ska ut och sånt! Tina kommer när som helst, vet inte vad vi ska göra. Vi tänkte baka...fast nä. Vi ska nog ut och skaka rumpa istället, det enda vi är bra på. kött fifan. Nej jag lyssnar verkligen inte på sean banan just nu, och han är verkligen inte bäst.

Jag bjuder på en bild! Bilden är nog snart borta..eller nått.

Cause I wish you were here

Hej på er!

Jag får väl ta och berätta om igår idag istället då, eftersom jag inte orka blogga igår. Vid fem i ett tror jag det var så stack jag och Tina in till stan. Inne på HM kan allt hända, och det hände en sån jävla rolig sak haha fyfan va man skratta. Vi stod i kö för jag skulle köpa en klänning där ifrån. Då sitter det ett barn med en pruttkudde på golvet och ser as glad ut, sen börjar hon sätta sig på den där pruttkudden och ja då fattar ni vad som händer, det kommer pruttljud. Alla tänkte först va fan är det som låter? Och jag och Tina stod och typ skratta ihjäl oss. Sen så såg alla vad det var, att det var den där tjejen på pruttkudden. Till slut kunde inte dom i kassan hålla sig, och jävlar vilket skrattanfall dom fick, sjukt kul var det iallafall haha! Senare kom Patrik och Nygren in till stan också. När vi skulle åka hem till slut så fick vi stå och vänta på bussen i typ evigheter. Patrik och Nygren hade damp, det gillar vi "tina tina tina tina tomas" . Jag köpte mig två klänningar,jeansshorts,ett linne och ett par skor! Är jätte nöjd. Kommer bilder på det jag köpt lite senare idag, men nu har jag inte tid att ta kort på det.

På kvällen kollade vi på film också, det var riktigt mysigt. Vi kollade på en film jag sett förut The Final. En mycket sjuk film, kunde du sova Tina?. Ja men dagen var as bra. :)

Nu ska jag ta och göra mig i ordning. Sen kommer Tina och då tror jag att vi ska baka eller något sånt. Också ska vi nog ta och göra upp lite mer inför nästa vecka. För någon dag under nästa vecka ska vi nog till Sunne, Vad ska vi göra där? Det får ni ta och klura på ;)



förlåt för kass uppdatering

Känns som om det var jätte länge sen jag bloggade. Och ja det var det ju .. typ. Men jag har inte orkat för jag har inte haft något intressant att skriva! Har ju skrivit att jag haft as ont i halsen och börjar blivit förkyld och sånt där. Så i tisdags kväll så var jag med folk hemma hos Tina och såg på film. Och ja, först mådde jag inte så dåligt faktiskt. Eller jo lite. Men jag liksom låg och flummade ett tag med Patrik och Nicklas och dom andra fick typ damp på oss för dom ville se filmen. Sen sa det bara poff eller något så blev jag as tät i näsan och typ fick inge luft, så jag fick panik. Så i onsdags låg jag hela dagen och mådde så jäkla dåligt och trodde jag skulle dö som jag alltid tror att jag ska göra när jag är sjuk. Men som tur var så har jag mått hur mycket bättre som helst idag, nässpray räddar verkligen! Haha

Imorgon blir det andra grejer, då ska jag inte ligga inne och tycka synd om mig själv. Då ska jag och Tina dra in till stan och jäklar va jag ska shoppa! Fast näe.. inte riktigt. Jag ska köpa mig en klänning,ett par skor och jeansshorts har jag tänkt mig. Patrik och Nygren ska in till stan lite senare på dagen också, får se ifall vi är kvar i stan då, för då möter vi dom där! :) Fast vi ska va med dom efter stan också. Så vi träffar dom ju iallafall. Film är bestämt att vi ska se på kvällen, jag och Patrik tänker inte vara tysta ;) Haha. Tror dagen kommer bli super bra! :D Kameran ska med, och bilder kommer.



Ni ska få se Hannah Hamberg blogga!!!!


Eric Saade- Break of dawn


15 Juni


Godmorgon på er!

Är det sol hos er? Här är det iallafall det, och det är hur gött som helst :) Natten var otroligt jobbig. Min hals gjorde så himla ont och jag börjar bli förkyld också. Så jag har typ vaknat hela tiden under natten.
Och frusit som bara den, fast samtidigt svettats. Men nu har jag druckit lite te, så det hjälpte lite. Också halstabletter knarkar jag! Nu ska jag ta och göra mig i ordning, sen så blir det att va med Tina :)
Och lite senare kanske vi är med några mer. Men jag bloggar senare, kram ♥

shaka den för sean banan

Åh dagen har varit sjukt bra. Jag cyklade och mötte Tina....vänta lite nu. Kändes inte det där lite fel?
Hannah cyklade? JA det är faktiskt sant, jag lånade mammas cykel idag och cyklade. Jag kände mig som ett litet lyckligt barn som nyss lärt sig cykla. Cykla utan händer kan jag också! Och Tina Griberg är sjukt klen haha. Vi cyklade till coop och sen till ica lövnäs. värt att cykla till coop  när vi inte köpte något där. Tina frågade "hur mycket tror du det här kommer att gå för?" så tog jag godispåsen och jag svarade 15 kr. Vet ni vad det blev? Jo det blev faktiskt 15. Jag var så jäkla stolt efter det. Vi fick oss en galen idé att köpa vattenballonger som vi
sen skulle kasta på varandra..okej jag ljög lite nu var det ju inte så att det var vattenballonger utan det var riktiga. Vi ville liksom att det skulle vara svårt att ta sönder dom. Och åhja, det var det verkligen. Jag blev ändå blötast, och Tina var en fegis.

Det hände en hemsk sak när jag och Tina satt och spelade monopol vilket jag inte orkade göra länge, typ fem minuter sen börja jag gnälla. Jag tog upp min cola och skulle börja dricka. Jag känner att jag får något jäkla äckligt i munnen så jag tar ut det, och det är en jävla FLUGA. Tina börjar as garva åt mig, jag får panik och springer och ställer mig på gräsmattan och typ spottar som bara den. Usch fyfan, känns fan som jag ska spy när jag bara berättar det här. Och varje gång jag dricker eller äter tänker jag på den där jävla flugan usch.

Aja , det finns massa mer att berätta om dagen. Men det orkar jag inte berätta! :)
Tack för dagen bästavän, jag älskar dig mest ska du veta ♥








Finns det någon sötare? ;o

Och nu till en bild som är förjävligt rolig. Jag dog så jäkla mycket förut så ni anar inte. Jag skratta så jag grät...nära på iallafall åh herregud haha......

Jadu Tina, vad har du gjort med håret egentligen? ;) haha

Världens bästa tina ♥


Vi är så jäkla coola idag, så nu ska vi ut och kasta vattenballonger på varandra.
Undra vem som kommer bli blötast? Ja det vet ingen.


Det dumma med att ha tre par solglasögon....

är att man inte kan bestämma sig vilka man ska ha!


14 Juni

Godmorgon allihopa!

Vaknade lite sent idag. Okej det har jag gjort dom senaste dagarna!
Vaknade av att jag hade svin ont i halsen, så jag tycker lite synd om mig
själv. Första dagen på sommarlovet ska jag få as ont i halsen inte kul.
Men men så kan det ju va. Men idag blir det av va med min bästa
hon är otroligt saknad, vi får se vad vi hittar på. Kameran följer med
så bilder kommer, nej nu ska jag göra mig i ordning så vi kommer vara
i år iallafall :) Ha det bäst , puss ♥



Tina och Rasmus!

13e Juni 2010- Ett årsen!

Allt har gått sjukt fort...och jag fattar ingenting.
Den här dagen minns jag som igår!

Idag är det ett årsen jag var som lyckligast. Jag hade väntat på den här dagen i flera månaderoch när det äntligen blev den dagen fattade jag ingenting. När vi hade hämtat upp Tina så var jag så jäkla glad. Vi skulle få se honom, tillsammans. När vi var framme på stället Johan skulle spela på sig gick man över en liten bro eller något liknande då kunde man se scenen fast baksidan av den. Så det jag ser är Johan och Henriks gitarrer och av att se dom så fick jag redan panik. Jag tänkte hur fan ska det gå när jag ser dom om jag blir så jävla glad över att se deras gitarrer? När vi kom fram till scenen så var det as lite folk där. Så vi fick plats längst fram! Det var ca två timmar kvar tills Johan skulle gå ut på scenen. Han är där någonstans tänkte jag, nej det här är overkligt. Det var något värdelöst band som spela innan Johan och det kändes som det var i evigheter. När dom gick av scenen då började jag skaka som bara den. Men de första som kom ut var Henrik,Mats,Simon,Adam och Steve. När jag såg Henrik så blev jag sjukt chockad..När dom började spela introt på Teenagebattlefield det var DÅ jag trodde jag skulle ramla ihop. Sen kommer en springandes Johan Palm in på scenen, och jag märker att han finns. Den där söta spinkiga lilla pojken finns! Jag stod där och var så lycklig så.

På signeringen var det en väldigt lång kö...tyckte jag då iallafall på dom andra ställena jag var på så var det sjukt mycket mer. Jag och Tina tänkte gå till Henrik först och prata lite. Och ska jag vara helt ärlig så var jag SJUKT nervös när jag skulle prata med honom. Jag trodde han skulle vara kaxig och otrevlig som man tyckte att han var ibland när man pratade med honom på bdb, men va fan det var ju på den tiden ALLA Johan palm fans skrev till honom. Inte undra på att han kanske bli irriterad när folk frågar samma saker. Jag gick fram till Henrik frågade honom om jag fick en kram och han svara "såklart att du får" och gav mig ett sånt fint leende. Han märkte att jag frös jäkligt mycket, så han värmde mig lite. Han sa att jag hade en fin tröja på mig. Sen så stod jag och Tina och tog kort på honom, då gjorde han "fågel" posen haha fyfan va kul det var. Vi alla tre skrattade lika mycket! Sen ställde vi oss i kön till Johan, men vi orkade inte stå länge så vi tänkte vi ställer oss vid sidan av signerings saken så kan vi ta lite kort på honom. Och det gjorde vi han vände sig om lite då och då och gjorde världens sötaste miner mot oss. Glömmer det aldrig! Vi ställde oss i kön sen igen, när det var en innan mig då förstod jag jävlar jag ska prata med Johan Palm. Vi sa självklart Hej till varandra, där efter så kramades vi..kommer ihåg att den kramen var riktigt lång. Han signerade mig tshirt den vi har lika varandra, han sa att jag hade snott den av honom och flera gånger sa han "men det är ju min tshirt, du har snott den?" Haha jag stod och skratta för han var så söt. Han var tvungen att kolla vilken storlek det var, och om de var lika storlek då hade jag verkligen snott den. Och ja det var samma storlek så jag hade alltså snott den. Jag frågade honom sen om jag fick ge han en puss på kinden, han blev lite generad då och sa ja.

Den här dagen glömmer jag aldrig. Ett årsen , ah det är sjukt!











'Cause the spaces between my fingers are right where yours fit perfectly


Hej söta bloggläsare! :)

Allt bra med er? Med mig är det väl bra. Kunde vart ännu bättre om det hade varit fint väder. Nu när det är sommarlov, det är då solen ska försvinna. Vart har den försvunnit egentligen? Åh så dumt... Jag somnade vid halv fyra eller något, låg ju och kolla på OC såg 10 avsnitt. Kunde sett flera, men jag kände att det blev lite försent. Men ikväll/natt blir det att se fler OC avsnitt, gud vad kär jag är i den serien! Haha Seth är typ världens roligaste människa. Men iallafall, här sitter en mycket hungrig Hannah som nyss gjort sig i ordning. Väntar på att Tina ska svara så kommer nog hon hit! :) Ja vi ska iallafall va men vet inte vart vi ska va än hehe. Får se vad vi hittar på för kul!

Vad ska mina bloggläsare göra idag då?





Favorit låten just nu!
Owl City- Vanilla twilight


OC ♥

Nu blir det att lägga sig och kolla på OC. Det är så himla saknat!!! 
Någon mer än jag som verkligen ÄLSKAR OC?



Ingen Salem al Fakir imorgon!

Vet ni hur förbannad jag blir på sånt här? På Salems hemsida så stod det och det har det gjort i typ en månad nu att han ska sjunga på blue moon bar klockan 20.00 och att det är  för ALLA åldrar! Men på blue moon bars hemsida kom det upp för någon dag sen att han ska spela där 23.00 och då är det alltså åldergräns där. Jag blev en aning förvirrad och mejlade dom. Och ja, dom sa att det var 23 årsgräns!
FYFAN va jag blev arg. Ville verkligen se honom ju!




JUST DET! Jag måste säga också att det är väldigt många som har frågat samma frågor på min frågestund. Och jag svarar ju inte på samma frågor typ 5 gånger. Så jag länkar den som frågade den frågan först. Men jag väntar med att svara på frågorna, för jag vill ha lite fler frågor! Så kom igen, fråga allt möjligt :)

Skolavslutning igår!


Hej på er! Hade inte tid till att blogga något igår. Eller jo sen på kvällen när jag kom hem. Men då var jag för trött, jag somnade faktiskt framför datorn!

Hade skolavslutning igår, vi var i kyrkan hur länge som helst. Kenny och jag satt och gjorde sälklappar, fyfan va vi är bra på det haha. Andrew och Patrik spela upp deras låt som dom gjort, dom var hur duktiga som helst! När vi varit där länge så skulle vi tillbaka till skolan för att få våra betyg. Ah..betygen ska vi nog inte ta här. Men fick bättre än förra terminen iallafall. Men nästa termin ska jag bli värsta pluggot...typ.

Efter det gick jag hem och sånt..och typ nästan direkt åkte jag på student. För min moster tog studenten, så grattis till henne! Vi var och åt hos mormor sen och sånt.

Efter ett tag mötte jag Patrik,Kenny och Tomas. Vi hoppade studsmatta..eller ja Kenny och Patrik gjorde.
Kenny är seriöst GALEN på studsmatta...rädd blev jag. Sen träffa vi lite mer folk och sånt, synd att myggor ska förstöra allt. Men dagen var mycket bra!

ÅH ville få bilden större men då blir den hel konstig....

Julia,Jag,Hanna och Cia! :)
jag bjuder verkligen på bilden, för jag ser hemsk ut.

Alla älskar Gaga...

även fast hennes senaste video är hel skum.

Lady Gaga- Alejandro



.


9 Juni


Hej hej .
Vi började 08.55 idag, varför inte klockan nio liksom? Ah men iallafall. Vi gick till olika stationer, så där fick man göra olika saker. Det roligaste var nog när man hade stolar och rockringar så skulle man ta sig över på andra sidan men man fick bara stå innanför rockringen och stolarna. Och jag var jätte nära på att ramla, men jag lyckades hålla balansen mellan två stolar som var AS långt i från varandra. Hur duktig var jag inte då då? ;) haha Det var arbetslaget så vi liksom tävlade klassvis, våran klass kom trea. Men vi kom inte sist iallafall, haha. Vi slutade typ vid tjugo över tolv. Och direkt när jag kom hem la jag mig och kolla på Dear John. Och ja, jag somnade typ på en gång. Så jag sov ett litet tag, är jäkligt trött.

Jag måste gå till ica och köpa hårspray snart. Och det orkar jag ju verkligen inte.
Men eftersom jag verkligen måste ha den där hårsprayen så har jag inget annat val.

Det roligaste idag:
Emil: Om Rasmus har fyra kronor, och jag tar två. Hur många har han kvar då?
Rasmus: Eh två?
Emil: Nej inget. För ex frun tar resten.



Han har Lennis hatt på sig! Hur coolt är inte det då?


Den typiska Moberg blicken, haha
Tror jag vet vad han tänker där. Och det börjar på T! HAHA



 

 


Somnar nollsju vaknar igen på natten


Jag har extremt ont i huvudet nu, och jag vet varför. Var ganska nervös över en sak förut, men det blev bättre som tur var. Vi fick en varning eller vad säger ni? Tur sån jävla tur!

Funderade på om jag skulle kolla på Dear John men nu blev det lite försent. Måste sova snart för ja, min huvudvärk tar död på mig. Men jag antar att jag kommer sitta framför datorn typ några timmar till vilket jag brukar göra. Åh hatar när jag inte kan lägga i från mig datorn!

Jag har ingenaning om hur jag ska ha mitt hår på skolavslutningen. Börjar få lite panik nu känner jag. Men vi får se om jag gör flätor i håret och sen använder Bobbys hårspray, den enda hårspray som får mitt hår bra  när det är lockigt typ. Egentligen vill jag ha såna där korkskruvar i håret, men mamma suger på att fixa såna med min locktång..dålig eller vadå?

Börjar fem i nio imorgon, vi ska väl vara ute och göra något.
Godnatt på er !

Det roligaste idag:
Moberg: Robin har du pengar med dig?
Robin: Ah det har jag
Moberg: Fan...jag älskar att ge dig pengar, då blir du min bitch

Var flera som kaxade på min fina fina Johan Palm tshirt idag som jag inte
haft på mig på evigheter. Vet inte varför dom kaxa, den är ju jätte fin! :)

But you're the one that makes my heart beat faster

Hej kära bloggläsare!

Började sent idag, vilket som var skönt även fast jag var sjukt trött imorse. Det vi gjorde först var att spela brännboll, sen var so:n och matten inställda. Så vi hade typ tre timmars håltimme, då åkte jag,Robin och Moberg hem till honom. Vi spelade tennis och jag ägde ut dom så jävla hårt. Efter det så skulle vi till folkets hus och kolla på en sak. Men ja, sen slutade vi. Så liksom dagen har varit hur lugn som helst. Gud det är sista dagen imorgon, känns helt sjukt. Allt har gått lite för fort nu på slutet tycker jag.

När vi slutat och sånt där så gick jag,Tina,Patrik och Nygren till Ceylan och åt pommes frites . Jag blev besviken för det är inte lika gott som det har varit där. Men det sa jag efter jag ätit upp allt, haha. Vi gjorde inte så mycket mer. Och till slut så blev det bara jag,Tina och Patrik. Vi har pratat en massa och så! Sen blev det självklart att hoppa på studsmattan. Och vem kommer inte då tro? Jo lilla Liam, så han hoppade med oss. Jag och han brottades. slog mig i ansiktet och grejer gjorde han, galen pojke. Efter ett tag så gick vi ner till centrum och köpte dricka och sånt. Då såg vi Martin så vi stod och snackade med honom ett bra tag, söt pojke det! :)












Söta eller vad? ♥

jag hör vad du säger, men jag undrar om du är sann.


Jag känner faktiskt att det blev roligare att blogga när jag fick ny blogg? Hm...hur kommer det sig egentligen? Jag hade ju en tanke om att det kunde vara därför. Men jag har ingenaning om varför. Kan ju va för att jag har en annan design på bloggen också, den är ljus och får en piggare på något sätt haha.

För några dagar sen tänkte jag inte så mycket på att det är snart sommarlov.Eller jo, men jag kände liksom inte speciellt glad över det. Jag vet inte varför. MEN idag, kom sommarlovs känslorna fram minsann, jag är as taggad inför sommarlovet. Den här sommaren ska bli den bästa, det MÅSTE den bli! :) Ska väl inte göra något speciellt under sommaren som jag vet nu. Men det blir ju självklart att vara med dom underbaraste jag vet, vara ute sent på kvällarna, varma varma sommarkvällar ♥ Gud jag log som bara den när jag skrev detta haha.
Har ni några planer inför sommaren?

Imorgon börjar jag 10.15 hur gött är inte det? sen så har vi typ en lektion och efter det lunch. Och efter det skulle vi till folkets hus och kolla på något. Efter vi slutat blir det att va med Tina,Patrik och Nygren!  Kameran ska med, så bilder kommer. Det kan jag nästan lova er :)


Ja. då tänker ni varför lägger hon upp en sån här bild?
Jo det var såhär..jag skulle bevisa för Patrik att jag kunde stå på händer
på asfalt också, ni ser ju att det gick eller?


7 Juni


Hej på er! :)
Har ni haft en bra dag? Det har jag haft!Imorse när alarmet ringde så trodde jag att jag skulle dö eller något.Riktigt trött var jag. Och jag var så himla nära på att komma försent till skolan.Så jag hade typ panik när jag gick till skolan haha. Hatar verkligen att komma försent!Speciellt på morgonen. Vi har kollat på två filmer idagi skolan, så det var så jäkla gött.Scooby doo och Shrek 2. Åh shrek ♥ världens sötaste film. Ett tag fick man ett rejält skrattanfall så gullig film. Sen skulle vi städa skåpet och det gick på fem minuter. Så vi slutade ungefär vid två. Vanligt vis brukar vi sluta tjugo i fyra!

Men vi chillade lite i musik salen. För jag och Patrik skulle vänta på Nygren. Sen när han kom gick vi typ. Vi har varit lite över allt idag, vilket som vi brukar vara. Vi har vart på ceylan och ätit, vilket som var otroligt gott. Patrik la in massa äckel i min tröja (y) sen häller han capri sonne eller vad det heter i min tröja, ah jag blev blöt kan jag säga er haha. Hoppat studsmatta har vi också gjort, blev en hel del skratt!

BILDER FRÅN DAGEN:  















Sanningen är att utan dig är jag ingenting värd

Ligger och lyssnar på Weideskog och tänker en massa.
Det jag ligger mest och funderar över är varför jag inte kan se
min statistik? Knasigt..mycket knasigt.
Jag är väldigt hungrig också, men jag är för lat att gå och ta mig
något att äta. Men va fan, klockan är för mycket för det nu haha.
Hannah får somna hungrig.

Imorgon blir det skola, och nu gör man ju ingenting i skolan
eftersom man slutar på torsdag. Hur gött är inte det?
Efter skolan blir det Patrik och Nygren ♥

Haha charmig bild! :)

Svar på tal!


"Har du bytt blogg för att du inte gillar Johan längre?"

SVAR: Om jag hade gjort det så hade jag faktiskt berättat det.
Och nej, jag har verkligen inte slutat gilla Johan.
Han är där emot riktigt jäkla saknad. Jag tänker mycket på dom dagarna
som jag träffade honom. Minnen, riktiga härliga minnen.
Något som man längtar riktigt mycket till är när Johan släpper sin andra skiva.
Fatta när man får reda på vilket datum den släpps. Åh vilken lycka.
Hoppas det är snart..riktigt snart!

Om en vecka var det där exakt ett år sen!
Herregud...allt går så himla fort. Den dagen var jag som lyckligast ♥


Dear John

Förut så låg jag och kollade på en ny film som går på bio nu.
Den heter Dear John, och jag blev förälskad i filmen.
Den var dock inte lika bra som The last song, men nära på.
Dom filmerna var ganska lika. Men ändå så himla olika.
Jag grät som bara den i slutet, och när jag tänker tillbaka på filmen
så kan jag börja gråta. Det här är en sån film som jag kommer att se
om och om igen. För åh va den var bra. Den rekomenderar jag verkligen ! ♥


Magnus Weideskog ♥

Herregud. Denna kille är helt jävla otrolig!
Hans röst är nog en utav dom finaste rösterna jag hört.
Och jag är seriös. Jag ryser när jag hör honom sjunga.
Jävlar vilken duktig kille. Åh vad jag gillar honom!



Magnus Weideskog- Förlåt




Ny blogg!


Hej på er!
Trodde inte jag skulle göra en ny blogg så tidigt. Tänkte ju börja blogga
igen efter någon vecka. Men jag kände, om jag gör ny blogg så
kanske det känns roligare och så. Så nu har jag gjort en väldig
enkel bloggdesign, men jag tycker den blev rätt söt.
Men den tänker jag inte ha alls länge, utan jag ska börja göra en header så småningom. Ska hålla på med den länge, för den ska bli super bra!

Är det något ni vill att jag ska ändra på i mitt bloggande?
Vad kan jag göra så att denna blogg blir bättre?
ja, berätta nu för söta lilla hannah! :)


RSS 2.0